2010. május 26., szerda

unalom

2009-2010 tél: Még a k(á)osz is unja a világot
(Megtálalt valóság)

2010. május 25., kedd

2010. május 23., vasárnap

the malfunction points to (T)error


"way back to >>'07<< everything was so great..."

2010. május 17., hétfő

2010. május 6., csütörtök

--> aktuális világvége-előrejelzésünk következik

Holnapután világszerte masszív 2012 várható, bár így A hülyeség kora táján ez nem meglepő. Hosszabb távon Waterworld-del számolhatunk, de A mag is előfordulhat. Míg Párizs térségében Armageddonra számítunk, az Atlanti-óceánon nagy a Deep Impact valószínűsége, When Worlds Collide.
Ugyan a Knowing esélye csekély, öltözzünk rétegesen, ne felejtsük otthon az atombunkert sem.
Miután ezen a területen megfigyelhető A majmok bolygója, Dr. Strangelove előrejelzése szerint sajnos a La Jetée-től a The Day After-ig bármi kialakulhat.
A Civilizációk összecsapása nyomán The Masters of Sci-fi: A Clean Escape lesz megfigyelhető, The Children of Men is lehetséges.
Az itt látható, kiterjedt Ómen az Antikrisztus felbukkanására utal, a térségben Ítéletnap valószínű.
A tengerentúlon Terminátor kíséretében Az Ítélet napja, majd A gépek lázadása várható, amit Megváltás követhet, elszórtan Y2K is előfordulhat. A második reneszánsz után Mátrix alakulhat ki, a továbbiakban Star Trek: Kapcsolatfelvétel. Némi Battlestar Galactica előfordulásának esélye sem elhanyagolható.
A nap, amikor a Föld elhallgatott, Világok harca kíséretében Támad a Mars! A függetlenség napja várható, ezért érdemes magunkkal vinni a Galaxis útikalauzt. Stopposoknak. Elszórt Star Trek és Csillagkapu itt is előfordulhat.
28 nappal később kiterjedt Legenda vagyok látható, amit az itt megfigyelhető 12 majom kísér, többek közt A kaptár: Apokalipszis valószínű.
A károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a levegőben igen magas az Apokalipszis most koncentrációja, a Donnie Darko mondhatni elhanyagolható, a Southland Tales azonban átlépi az egészségügyi határértéket.

Derűs estét kívánok!

"HAVE A NICE APOCALYPSE!"

2010. május 5., szerda